ANN JANSENS KANDIDAAT VOOR DE GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN 2024

 6 Jansens Ann 1 Gemiddeld

Leerkracht Secundair Onderwijs en trotse inwoner van Weelde

Beste dorpsgenoten,

Op 13 oktober 2024 is het weer zover: de gemeenteraadsverkiezingen. Dit jaar stel ik mij opnieuw kandidaat op de kieslijst van CD&V. Bij de vorige verkiezingen in 2018 gaf u mij uw vertrouwen, en dat resulteerde in 431 stemmen waarvoor ik u allen nog steeds ontzettend dankbaar ben. Dankzij uw steun kreeg ik in januari 2023 de kans om plaats te nemen in de gemeenteraad, een rol die ik met veel inzet en enthousiasme vervul.

Voor degenen die mij nog niet kennen, stel ik me graag even voor. Mijn naam is Ann Jansens, ik ben 46 jaar oud en geboren en getogen in Weelde-Statie. Ik ben de trotse mama van twee geweldige dochters: Kaylee (19) en Fiene (15). Als dochter van "Dréke van de Koster" en Marleen van "Laurent Kin" kreeg ik het sociale engagement van jongs af aan mee. Velen van u zullen mij misschien nog herinneren als het meisje dat hielp in “Zaadhandel de Koster”, de winkel van mijn grootvader of als degene die – zonder succes trouwens – accordeon probeerde te leren bij mijn andere grootvader, de oud brandweerman.

Net zoals mijn ouders en grootouders wil ik mij blijven inzetten voor onze gemeente. Veiligheid en sociale verbondenheid staan voor mij centraal, zowel voor jong als oud. Als moeder van twee tieners vind ik het belangrijk dat onze gemeente een veilige plek is, niet alleen in het verkeer maar ook daarbuiten. Daarnaast wil ik me sterk maken voor betaalbaar wonen, zodat onze (klein)kinderen de kans krijgen om hier hun toekomst op te bouwen. Dit houdt onze gemeenschap levendig en zorgt ervoor dat generaties met elkaar verbonden blijven.

Met mijn inzet voor de gemeenteraad wil ik blijven bijdragen aan een beleid waar veiligheid, respect, vertrouwen en transparantie voorop staan. Ik geloof in een gemeente waar iedereen meetelt en waar de stem van de burger gehoord wordt. Samen kunnen we bouwen aan een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Daarom vraag ik op 13 oktober 2024 opnieuw uw vertrouwen. U vindt mij op plaats 6 op de lijst van CD&V. Ik ben er klaar voor om naar u te luisteren en uw stem te vertegenwoordigen. Bent u bereid om uw stem aan mij te geven? Want, zelfs als u tevreden bent, is het belangrijk dat ook u uw stem laat horen!

Met vriendelijke groet,
Ann Jansens
Kandidaat gemeenteraadsverkiezingen 2024
CD&V – Plaats 6

Uittredend gemeenteraadslid

(Je mag op meerdere kandidaten stemmen op deze lijst.)

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren