• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12

DR animated gif

donderdag 19 oktober 2017

clickhere bols

Autosport

Op 1 oktober vertrok de karavaan van Cor de Bresser voor de zoveelste keer naar Gambia.
Vanuit de Waalse kaai in Antwerpen zijn weer 15 teams vertrokken, wagens en motoren.
Add a comment

banjul challenge 2014 01

Poppel: Nieuwsbrief 17, maart 2015
De voorbereidingen voor de 2014 Challenge werden overschaduwd door de terreurdreigingen in de te doorkruisen landen en het oprukkende ebola virus in Afrika.
Van de 17 oorspronkelijk ingeschreven teams haakten er twee af vanwege deze dreigingen.
Add a comment

 

DSC 0393 2Opnieuw een podiumplaats voor het VGS 2CV Racing team!
Afgelopen weekend werd het Circuit van Spa-Francorchamps overspoeld door de gekende 2CV’tjes. Het 30-jarig jubileum van de 24h race met deze Franse klassieker was wederom een succes.
Add a comment

autocross ravels-eel
Gisteren en vandaag waren in Ravels Eel de autocrossers aan hun derde manche toe van het NVACT Autocross Kampioenschap. Gisteren was er een endurance race en vandaag werd gereden voor de kampioenschapspunten.
In deze autosport discipline zijn traditioneel ook nogal wat deelnemers uit  onze drie deelgemeentes te vinden, maar toch vooral uit Ravels Eel en Weelde. We gingen vandaag eens een kijkje nemen bij deze spectaculaire oval races op onverharde ondergrond. Het concept is sinds de populaire jaren ’60 nog steeds hetzelfde gebleven, een aantal wagens die onder verdeeld worden in verschillende categorieën  maken rondjes op een veld, simpel … rechttoe, rechtaan  gas geven en proberen om als eerste onder de checkered flag te rijden. Wie droomde er als jongen, of voor mijn part ook als meisje niet van om ooit ook eens te kunnen crossen als een F1 piloot, of toch het hoogst haalbare alternatief ?

Add a comment

NURBURG – Yaro Deckers, de Poppelse autoracer, heeft een leerzaam weekend in de Formule Renault 1.6 NEC Junior Cup achter de rug. Op de Nurburgring reed de coureur van het Stuart Racing Team twee goede races. De snelheid van de singleseater-rookie werd met de sessie beter en hij mengde zich regelmatig in mooie duels.
"Een prima weekend", blikte Deckers terug. "Tijdens de kwalificatie was de baan nog wat nat, daar had ik moeite mee. In de races ging het echter prima.

Add a comment

ZOLDER – Yaro Deckers, de Poppelse race piloot, heeft een goed weekend in de Formule Renault 1.6 NEC Junior Cup achter de rug. Op het Belgische circuit van Zolder liet de Stuart Racing Team-coureur zijn opwaartse lijn zien met een ijzersterke eerste race. De jonge rijder was net zo snel als kampioenschapleider Martin Rump, een rijder met veel ervaring.
"Het was een druk maar goed weekend", blikte Deckers terug. "Ik had 120 gasten uitgenodigd voor dit evenement. Het team had een sponsorlounge ingericht en alles was tot in de puntjes verzorgd! De aanwezigheid van de gasten maakte mijn weekend drukker dan andere weekenden. Het was dus pieken op en naast de baan! Ik ben dus erg blij dat ik juist dit raceweekend goed ging!"

Add a comment


ZOLDER – Het heeft even geduurd maar de volgende race van de Formule Renault 1.6l NEC Junior Cup is eindelijk in het vooruitzicht. Nu zondag gaan ze weer van start in Zolder op de Omloop Terlaemen. Wegens een geschrapt raceweekend stonden de coureurs lange tijd langs de zijlijn. Yaro Deckers, woonachtig in Poppel, uitkomend voor het Stuart Racing Team, heeft de afgelopen weken echter niet stilgezeten. De jonge coureur heeft flink wat kilometers gemaakt om goed voorbereid aan de start van de slotfase van het jaar te staan.

Add a comment

IMMO VERKOOP IN DE REGIO

 • 1