• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
zaterdag 25 november 2017

geschenken welzijnsschakel

Vanmorgen werden de eerste geschenken onder de kerstboom gelegd in de hal van het gemeentehuis. 
Deze geschenkenactie kadert in een initiatief van de Ravelse Welzijnsschakel die vind dat elk kind een geschenk verdient.
 

Welzijnsschakel Ravels vindt dat elk kind met kerst een cadeau verdient.

Vele gezinnen hebben het niet breed of hebben ervaring met armoede. Een cadeautje met Kerstmis, wat voor vele kinderen heel vanzelfsprekend is, is voor deze kinderen uit deze gezinnen niet zo vanzelfsprekend. Daarom organiseert Welzijnsschakel Ravels dit jaar de kerstactie “EEN KERSTCADEAU VOOR IEDER KIND” en richt  zich hierbij vooral op gezinnen in de gemeente Ravels met minimaal 1 kind in de leeftijd tot en met 14 jaar.
 

Hoe en waar: 

Ingepakte cadeautjes (nieuw staat) kunnen in de periode 12 tot en met 16 december onder de kerstboom gelegd worden in de inkomhal van het gemeentehuis in Weelde gedurende de openingstijden (maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur, en dinsdag van 17.00 – 19.00 uur). Om niet al te grote verschillen te creëren, willen wij u vragen de waarde van het cadeau te beperken tot maximaal € 10,00.
Vermeld op het cadeautje:  jongen of meisje en de leeftijdscategorie. 
In de inkomhal van het gemeentehuis zullen ook kaartjes liggen waar u een persoonlijke boodschap op kunt schrijven en die u met een lint in de boom kunt hangen. Ook kinderen kunnen er hun zelfgemaakte tekening in hangen. Hiermee wordt het een persoonlijke boom van, voor en door de gemeenschap van Ravels. 
 

Indeling categorieën:

 
- Baby’s van  0 - 2 jaar
- Kinderen van  2 – 4 jaar (J/M)
- Kinderen van  4 – 8 jaar (J/M)
- Kinderen van 8 – 12 jaar (J/M)
- Kinderen van 12 – 14 jaar (J/M)
 
Niemand hoeft zich bezorgd te voelen om een kerstcadeau aan te vragen bij Welzijnsschakel Ravels. Het is voor ons alleen maar fijn als we de feestdagen op deze manier een stukje leuker kunnen maken. We hopen eraan te kunnen bijdragen dat de kinderen zich Kerstmis als een fijn feest herinneren. Aarzel dus niet en meld u aan via het inschrijfformulier dat te verkrijgen is op een aantal basisscholen, het OCMW van Ravels, hier te downloaden of op de facebookpagina van Welzijnsschakel Ravels of door een e-mail te sturen of te bellen naar: 
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (gsm 0495/628895)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (gsm 0031 6 24614865)

Ingevulde formulieren kunnen ingediend worden bij OCMW of via e-mailadressen hierboven.
 

Voorwaarden kerstactie: "Een Kerstcadeau voor ieder kind."

 
Welzijnsschakel Ravels bestaat uit een groep vrijwilligers die zich wil inzetten voor en met mensen in hun omgeving, in ons geval de gemeente Ravels, die het om welke reden dan ook moeilijk hebben. Hierbij denken we dan vooral aan mensen met grote financiële beperkingen en aan mensen die zich uitgesloten voelen in onze maatschappij. Aan mensen die niet (meer) goed meekunnen met de rest van de gemeenschap.
Welzijnsschakel Ravels werkt nauw samen met o.a. het OCMW. Vele gezinnen hebben het niet breed of hebben ervaring met armoede. Een cadeautje met Kerstmis, wat voor vele kinderen heel vanzelfsprekend is, is voor deze kinderen uit deze gezinnen niet zo vanzelfsprekend. Daarom organiseert Welzijnsschakel Ravels dit jaar de kerstactie “EEN KERSTCADEAU VOOR IEDER KIND”.
We zijn natuurlijk afhankelijk van giften, waardoor wij vooraf geen garanties kunnen geven over het aantal cadeautjes dat we ontvangen. De inschrijving gebeurt daarom op basis van volgorde van binnenkomst.
Kent u een kind dat volgens u in aanmerking zou moeten komen voor een kerstcadeau en dat voldoet aan de voorwaarden? Dan kunt u de ouders wijzen op deze Kerstactie zodat zij zich via het inschrijfformulier kunnen aanmelden.
Onze voorwaarden om in aanmerking te komen voor een Kerstcadeau :
- in de gemeente Ravels wonen
- en gezin zijn met minimaal 1 kind jonger dan 14 jaar
- een gezin zijn dat met (grote) financiële beperkingen moet leven (door bijvoorbeeld budgtbegeleiding, schuldbemiddeling , leefloon, enz. )
Privacy :
Er wordt met zorg gewaakt over uw gegevens. Uw gegevens worden niet aan anderen ter beschikking gesteld of ter inzage gegeven. Wij zullen te allen tijde uw privacy waarborgen. Zo verplichten wij alle vrijwilligers van de Welzijnsschakel Ravels tot geheimhouding. Na de Kerstactie worden uw gegevens vernietigd.
 
Moeilijke financiële situatie? Meld je aan!
 
Aarzel dus niet, doe uzelf en uw gezin een plezier en meldt u aan!
 

 

IMMO VERKOOP IN DE REGIO

 • 1