snk kermis1

Over twee weken vieren we opnieuw St. Michiel Kermis in Weelde en daar zijn SNK én JSNK Weelde natuurlijk van de partij!

Zij nodigen u dan ook van harte uit om samen met hen kermis te komen vieren!

Op zondag 24 september om 14u verzorgt SNK Weelde naar goede gewoonte een mooie kermisuitstap doorheen de Koning Albertstraat ter gelegenheid van St. Michiel Kermis. Altijd een hele belevenis om zo’n grote groep muzikanten al spelend door de straten te zien trekken!

JSNK groepsfoto 2

snk kermis2Vanaf dat moment openen ook de zaal van St. Michiel en het terras hun deuren en bent u van harte welkom om uw dorst te komen lessen of te komen genieten van gebak met koffie, lekkere pannenkoeken, heerlijke ijsjes,… en dit alles in een aangename kermissfeer!

Omstreeks 16 uur breekt dan het hoogtepunt van deze kermiszondag aan: JSNK in concert!
Het jeugdfanfareorkest van SNK Weelde trakteert u met alle plezier op een entertainend en sfeervol concert vol variatie en leuke extraatjes. Kom dus zeker luisteren en ontdek zelf het enthousiasme en het muzikale kunnen van deze geweldige jonge bende!

Op maandag 25 september staan de mensen van de fanfare opnieuw klaar voor de deelnemers van de vogelpik! U kan in de zaal niet alleen terecht om uw energiereserves aan te vullen met allerlei lekkers, maar zeker ook voor een serieuze portie kermissfeer met DJ GeWeld! Feestje gegarandeerd!

Veel kermisplezier gewenst en graag tot dan!

snk kermis3

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren