• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
woensdag 21 februari 2018

SITE INFO

rawepo banner

rawepo mzm2015

Plaatsnaambord Ravels ads 

Beste bezoekers,

In 2007 hadden Ravels, Weelde, Poppel, Weelde-Statie en Den Eel dringend nood aan een doorgedreven, doch technisch stevig gefundeerd portaal op internet. Een plek  waar allerlei nieuws  en sportinformatie, maar ook foto- en videoreportages konden worden geraadpleegd door bewoners van de regio Ravels, Turnhout en zelfs ver daarbuiten.
Het wereldwijde net kent immers geen grenzen!
Add a comment

weblink

Rawepo linkt graag naar de websites van de verschillende verenigingen en andere interessante websites uit de gemeente.

Jammer genoeg zijn vele links niet meer beschikbaar als we ze testen op hun uitkomst...

Add a comment

 cookie policy2016

Toepasselijkheid

Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de RAWEPO websites  met maatschappelijke zetel te Korte Wijkstraat 1, 2380 Ravels (Weelde) (BTW BE 0555.956.587) (hierna genoemd : RAWEPO), tenzij een website hier op bepaalde punten uitdrukkelijk van afwijkt. Elk bezoek aan de websites van RAWEPO is onderworpen aan deze gebruiksvoorwaarden. Door uw bezoek aan de website stemt u stilzwijgend en onvoorwaardelijk in met de toepasselijkheid van deze gebruiksvoorwaarden. RAWEPO kan deze gebruiksvoorwaarden steeds wijzigen, en de gewijzigde gebruiksvoorwaarden zijn geldig vanaf het ogenblik waarop zij zich op onze websites bevinden.

Add a comment

AFSPEELLIJSTVanaf vandaag hebben we enkele zaken aangepast om onze bezoekers nog meer service te kunnen bieden.

Zo hebben we een Video afspeellijst toegevoegd waar u bijna alle video's die ooit zijn gepubliceerd door Rawepo kan terug vinden.

Add a comment

Browsers

Kies uw webbrowser naar eigen behoefte en installeer deze gemakkelijk zelf om de RAWEPO site beter te ervaren.


Beste Rawepo bezoeker,

Om hier op deze website te geraken met uw PC, laptop, tablet of mobiele telefoon hebt u een zogenaamde “browser” nodig. Er zijn de afgelopen tijd nogal wat klachten binnen gekomen dat de fotoalbums bijvoorbeeld niet meer, of niet meer goed laden.

Add a comment

google link

Beste Rawepo surfers,

We zijn alweer het slachtoffer van ons eigen succes..... teveel mensen willen tegelijk de foto's zien die zondag genomen zijn op de Schakel en het Vlaams Muziekfeest.

Om aan al deze noden te kunnen tegemoet komen hebben we een binnenweg gemaakt om de foto's sneller te kunnen tonen. 
U moet gewoon op de G van Google klikken zoals aangegeven in de afbeelding hierboven.
Klik met de muis op de G waar het rode cirkeltje op staat ( of klik op deze afbeelding om het voor één keer gemakkelijk er te maken)

Add a comment

facebook rawepobeVANAVOND IN RAVELS EEL - VEILIG ONLINE MET FACEBOOK.
Om 20.00h vanavond komt in zaal Den Eel (Eelstraat)  een gastspreker met kennis van zake langs, die de ouders handige tips en tricks meegeeft om hun kroost veilig te laten surfen. Er is ruime gelegenheid tot vraagstelling! Warm aanbevolen!

Bent u echter totaal geen voorstander van Facebook, maar u wil toch wel eens bekijken hoe dat er eigenlijk uitziet? Dat gaat perfect !!
Dat kan via onze facebookpagina : https://www.facebook.com/rawepobe
Vele mensen denken dat ze voor alles “op facebook moeten zitten”, nog zo’n rare uitdrukking. U kan perfect de facebook feed ( de artikelen van rawepo die op facebook verschijnen) volgen als u geen facebook gebruiker bent. Ook worden er regelmatig andere zaken op onze facebook pagina’s geplaatst die niet op de site verschijnen, zoals filmpjes en reacties van onze lezers.

Add a comment