vr, Apr 28, 2017
Text Size

De Boekhouderij

Bourgondische Express gestopt door wind en regen

Bourg Express FRONT

Afgelopen zaterdag organiseerde Wielertoeristenclub De Rappe Wielen haar 2de Bourgondische Express. Het werd er een over natte wegen waarbij de opgekomen sportievelingen soms serieus moesten opboksen tegen de wind. De opkomst was dan ook onder de verwachtingen.

Lees meer: Bourgondische Express gestopt...

Wielertoeristen verbroederden in den Eel

Kermisrit Eel kop

Regen op zaterdag, meestal droog op zaterdag, kans op buien op zaterdag.... De weersvoorspellingen voor afgelopen zaterdag wisselden in de loop van vorige week regelmatig. Toch kregen de wielertoeristen van MTB/WTC Den Eel afgelopen zaterdag droog fietsweer tijdens hun jaarlijkse kermisrit. Het werd weer een gezellige verbroedering van diverse fietsclubs en individuelen uit onze regio.

Lees meer: Wielertoeristen verbroederden in...

Staf Van Gils herdacht door fietsvrienden

Hdr Staf 2016 001

Met de 6de Herdenkingsrit brachten de "Vrienden van het IJsklokje" afgelopen zaterdag opnieuw hulde aan Staf Van Gils. De fietstocht voor de gewezen sponsor die ook aktief lid was van de fietsclub deed zowat 80 sportievelingen verbroederen. Voor de familie Van Gils was dit nogmaals een bewijs van hoe graag met Staf wel had.

Lees meer: Staf Van Gils herdacht door...

Noordergrensrit Powerbikers op 11 september.

Noordergrensrit powerbikers2016front
Volgende week zondag 11 september start in onze gemeente alweer het VTT seizoen met de Noordergrensrit van de Powerbikers.
De Powerbikers zijn hiermee niet aan hun proefstuk toe, de gemengde wielerploeg maakt er een erezaak van om telkens weer een mooi verzorgde route voor te schotelen aan de deelnemers.

Lees meer: Noordergrensrit Powerbikers op 11...

Fuiven in Ravels

vr apr 28 @21:00 -
Six On Fire
za juni 24 @19:00 -
Het derde FARMFESTIVAL
za juli 29 @16:00 - 03:00AM
Parkingrock 2017
za aug 12 @20:00 -
Tuinfestival
© RAWEPO.BE

RAWEPO Cookie Policy