vr, Apr 28, 2017
Text Size

De Boekhouderij

Staalhard Poppel wint nu ook beker na suspensfinale !

Bekerfinale Staalhard
Onder een massale belangstelling hebben zowel Giel als Staalhard uit Poppel er in de Tielense sporthal een spectaculaire bekerfinale van gemaakt welke eindigde met een hitchcock-scenario. Na het laatste fluitsignaal stond het 5 tegen 5, zodat strafschoppen het pleit moesten beslechten. Staalhard haald het daarin en pakt zo dit seizoen de dubbel !

Lees meer: Staalhard Poppel wint nu ook...

Staalhard behaalt titel met glansprestatie.

StaalhardKampioen2013-2014
Door het gelijkspel van dichtste achtervolger De Sloefkens kon ZVC Staalhard mits een zege tegen Rima Sportief op eigen veld reeds de dik verdiende titel binnenhalen.
De thuisploeg begon onder ruime belangstelling  furieus en met mooi combinatievoetbal werd in een mum van tijd een comfortabele 2-0 voorsprong bijeen gevoetbald,  met doelpunten van Koen De Bont ( 3’) en Floris Wassing (5’). De spanning ebde redelijk vlug weg wanneer op het kwartier Robin Van Lieshout de 3-0 nette en  twee minuten later Joey Verschueren de 4-0 binnendraaide. Op slag van rust kon  Wesley Leirs de hegemonie doorbreken met een strakke verre trap. 4-1.

Lees meer: Staalhard behaalt titel met...

ZVC Staalhard wint Beker van de Kempen 2012-2013

" 1 ding is zeker, Staalhard wint den beker !! " galmde er vrijdagavond 3-5-2013 omstreeks 20.54 door de sporthal van het Stadspark in Turnhout. De bekerfinale tussen ZVC Fettah en ZVC Staalhard was net afgelopen en Staalhard had aan het langste eind getrokken. De spannende thriller eindigde op 1-2.
De sporthal was ei zo na vol en de supporters van beide ploegen hadden er zin in. De wedstrijd begon gelijk opgaand aan een moordend tempo met snel tik-tak voetbal. De eerste kansen waren wel voor Fettah, die technisch beter waren, maar het was Staalhard dat op voorsprong kwam. 0-1 bij de rust, de supporters haalde opgelucht adem en dachten dat het al binnen was.

Lees meer: ZVC Staalhard wint Beker van de...

De Brouwerij Kampioen zaalvoetbal.

IMG 5193Vrijdagavond stond er een belangrijke wedstrijd op het spel in de sporthal het molenslop.
ZVC De Brouwerij speelde namelijk hun laatste wedstrijd van het seizoen en deze wedstrijd was meteen bepalend voor de kampioenstitel in reeks 4B van de Kempische zaalvoetbalbond.
De mannen van de Brouwerij had het voordeel dat ze één punt meer telde dan hun rechtstreekse Concurrent HVP United en hadden dus aan een gelijkspel genoeg.
De zenuwen waren er gespannen, en de supporters waren talrijk opgekomen.

Lees meer: De Brouwerij Kampioen zaalvoetbal.

Fuiven in Ravels

vr apr 28 @21:00 -
Six On Fire
za juni 24 @19:00 -
Het derde FARMFESTIVAL
za juli 29 @16:00 - 03:00AM
Parkingrock 2017
za aug 12 @20:00 -
Tuinfestival
© RAWEPO.BE

RAWEPO Cookie Policy