do, Mar 30, 2017
Text Size

De Boekhouderij

Rode Duivels doen Ravelse fans genieten

EK 2016 Meuris kop

De Rode Duivels hebben het geflikt tegen de Ieren en juist die spelers die het meest kritiek kregen, waren van groot belang in deze cruciale wedstrijd. Wij zakten deze keer af naar Ravels om de sfeer op te snuiven bij Cafe Meuris.

EK 2016_-_cafe_Meuris_3Er moest gewonnen worden tegen de Ieren, dat was een noodzaak. Na de vele kritiek op de prestatie van afgelopen maandag, veranderde Wilmots de ploeg op drie punten. Toch waren het vooral de spelers die maandag faalden, die nu het elftal lieten draaien of aan doelpunten hielpen. Daar waren de supporters bij cafe Meuris het ook over eens.

Romelu Lukaku kreeg misschien wel het meest negatieve over zich heen de afgelopen dagen, maar in de tweede helft tegen de Ieren pakte hij uit met 2 fantastische doelpunten.

EK 2016_-_cafe_Meuris_1Andere Rode Duivels die nu uit een heel ander vaatje tapten waren oa De Bruyne, Hazard en Witsel. Die laatste speelde zelfs verbluffend en zag zijn prestatie bekroond met een knappe kopbalgoal.

 

De vele supporters die naar Cafe Meuris afzakten gingen flink uit de bol, vooral in de tweede helft toen de Belgen de match helemaal naar zich toe trokken. Cafebaas Ivo Borgmans wist er de sfeer wel in te krijgen. Geregeld haalde hij de trom boven om dan eens fel uit te halen. Zijn cafe was zoals gewoonlijk weer helemaal voetbal klaar gemaakt met oa een goal aan de voordeur, grasmatten aan de inkom en allerlei andere attributen in het cafe zelf. Er brandden zelfs kaarsen in de Belgische driekleur, het heeft duidelijk geholpen, en er werden hapjes gepresenteerd in onze kleuren... een zwart EK 2016_-_cafe_Meuris_2schaaltje, goud-gele hapjes en een rood sausje !

EK 2016_-_cafe_Meuris_4

Iedereen beseft wel dat de buit nog niet helemaal binnen is, tegen de Zweden moet bevestigd worden. Maar met het voetbal van vandaag moet het zeker lukken tegen de ploeg van Zlatan Ibrahimovic.

Waar wij dinsdag onze camera opzetten valt nog te bezien....

Fotoreeks : Sfeerbeelden EK 2016 bij Cafe Meuris

EK 2016_-_cafe_Meuris_5

Fuiven in Ravels

za apr 01 @21:00 -
MEGA Apres Ski Party
za apr 15 @20:00 -
Exotic Dancenight 2.0
za juni 24 @19:00 -
Het derde FARMFESTIVAL
za juli 29 @16:00 - 03:00AM
Parkingrock 2017
za aug 12 @20:00 -
Tuinfestival
© RAWEPO.BE

RAWEPO Cookie Policy