wo, Apr 26, 2017
Text Size

De Boekhouderij

Frans Verhoeven beleeft zijn “zwaarste Dakar-dag”

fv 13VILLA CARLOS PAZ – Frans Verhoeven wil zó graag beste Nederlandse motorcoureur (uit ons Belgische Poppel) in de Dakar-rally worden dat hij die eervolle prestatie bijna in de twaalfde en voorlaatste etappe zag verdampen in wat hij als “mijn zwaarste Dakar-dag” bestempelde.

Ondanks zijn magere 39ste plaats in de rit van San Juan naar Villa Carlos Paz kan hij gerust gesteld zijn. Hij is met zijn achttiende plaats nog steeds eerste Nederlander en Nederbelg in het algemeen klassement bij de motorrijders.

Lees meer: Frans Verhoeven beleeft zijn...

Frans Verhoeven beleeft ‘pittig dagje’ naar snikheet San Juan

fv 12SAN JUAN – Frans Verhoeven sjeesde na aankomst in het bivak van San Juan meteen op zijn minibrommertje naar de eetzaal.

Hij had grote trek, want het wekkertje had voor de coureur van team Yamaha Netherlands Verhoeven gerinkeld nog voordat de eerste zonnestralen boven de bergen van het vertrekpunt La Rioja gloorden.

Lees meer: Frans Verhoeven beleeft ‘pittig...

Frans Verhoeven houdt super gevoel over aan marathonetappe.

Beeld persbericht 11Poppelse Yamaharijder maakt sprong in algemeen klassement
LA RIOJA – “Super” was zijn stopwoordje. De tweede marathon-etappe voor de motorcoureurs was op het lijf geschreven van Frans Verhoeven met zijn Yamaha WR450F Rally.

Lees meer: Frans Verhoeven houdt super...

Frans Verhoeven tot stoppen gedwongen door parkwachter in de Dakar Rally.

FV etappe 8 01 1BELÉN – Frans Verhoeven, de Poppelse deelnemer aan de Dakar rally die terug in Argentinië is weergekeerd na enkele dagen Bolivia was gisteren amper op weg naar de start van de special van de achtste etappe of hij werd in de liaison tot stoppen gedwongen.

Niet omdat er iets mankeerde aan zijn Yamaha WR450 Rally, maar vanwege een actie van de National Guard die hem, maar ook andere motorrijders weigerden doorgang te verlenen door het nationaal park.

Lees meer: Frans Verhoeven tot stoppen...

Fuiven in Ravels

vr apr 28 @21:00 -
Six On Fire
za juni 24 @19:00 -
Het derde FARMFESTIVAL
za juli 29 @16:00 - 03:00AM
Parkingrock 2017
za aug 12 @20:00 -
Tuinfestival
© RAWEPO.BE

RAWEPO Cookie Policy