ma, Apr 24, 2017
Text Size

De Boekhouderij

RBR 2013 Filmimpressie van A Vermeeren

 

5e Run Bike Run onder schitterende condities.

 

thumb IMG 2974
FOTOREEKS 1 ( AV © )
FOTOREEKS 2 ( @J © )

Ondanks de verschrikkelijk slechte weersvooruitzichten van afgelopen week was het gisteren opvallend mooi weer ter gelegenheid van de 5e Duathlon van ATB Kempen. Voor het eerst was er dit jaar ook de combiné wedstrijd, de combinatie van een MTB wedstrijd in de voormiddag en de Duathlon in de namiddag. Er kon ook individueel in elke wedstrijd voor de overwinning worden gestreden.
Voor de 35 km lange MTB wedstrijd die om 10.00 H van start ging waren al heel wat lokale deelnemers ingeschreven, enkele aasden al op de overwinning in dit prestigieuze deelnemersveld met o.a. Belgisch kampioen masters Danny Sleeckx.

Lees meer: 5e Run Bike Run onder...

Chris Maes verplettert tegenstand opnieuw.

In alweer apocalyptische omstandigheden heeft Chris Maes gisteren alweer de Hel van Kasterlee op zijn naam geschreven, ditmaal met een voorsprong van meer dan 10 minuten op Nick Baelus en Tony Goossens. Michiel Schellekens wordt tweede Ravelse deelnemer op plaats 10.

Lees meer: Chris Maes verplettert tegenstand...

De Hel Van Kasterlee door de ogen van Michel Schellekens.

Voorbeschouwing;

De winterduathlon van Kasterlee is al jaren mijn favoriete wedstrijd. Niet alleen de afstanden (15 km lopen – 105 km MTB en 30 km lopen) maken de wedstrijd enorm zwaar, maar ook de periode van het jaar waarin deze wedstrijd georganiseerd wordt vergt het uiterste van elke atleet. De weersomstandigheden zijn in oktober, november en december niet altijd ideaal om lange duurtrainingen af te werken! Daarom moet elke atleet over een ijzersterk karakter en doorzettingsvermogen beschikken om in "optima forma" aan de start van de wedstrijd te verschijnen.

Lees meer: De Hel Van Kasterlee door de ogen...

Fuiven in Ravels

vr apr 28 @21:00 -
Six On Fire
za juni 24 @19:00 -
Het derde FARMFESTIVAL
za juli 29 @16:00 - 03:00AM
Parkingrock 2017
za aug 12 @20:00 -
Tuinfestival
© RAWEPO.BE

RAWEPO Cookie Policy