ma, Jan 23, 2017
Text Size

Beachvolley team Oprins-Blondeel gaan Europees.

oprins blondeel

De haednekkige Rawepo lezer herinnert zich misschien nog het artikel dat we enige jaren geleden brachten over Jeroen Oprins uit Poppel, Jeroen speelt volleybal in Zoersel in de Belgische Liga A.
Van de periode tussen twee seizoenen profiteerde Jeroen en een collega volleyballer uit zijn team uit Zoersel om een keer te proeven van het beachvolley dat in Rio zo populair was.
H1-11-MathiasH1-9-Jeroen

Zomeruitstap naar de “Beach” smaakt naar meer. 

De 22 jarige Jeroen Oprins uit Poppel en Mathias Blondeel uit Gooreind spelen samen in de zaal bij Liga A Amigos-Van Pelt volleybalteam. In de zomer speelden ze samen het complete Belgisch Beach Volleybal Tornooi, met als afsluiter het Belgisch kampioenschap begin augustus in Knokke.
 
Tijdens het Belgisch Kampioenschap behaalde ze een mooie 3de plaats, nadat ze in de halve finale hadden verloren van het Belgisch topteam Koekelkoren-Van Walle. Door hun goede prestaties zijn ze niet onopgemerkt gebleven en hebben ze nu een uitnodiging gekregen voor een Europees tornooi op 16-18 september in het Spaanse Barcelona. Ze gaan daar spelen tegen Spaanse, Duitse, Nederlandse en Franse teams. Het is een beetje afwachten wat hen daar te wachten staat. Het is het eerste buitenlandse avontuur, waar ze in eerste instantie ervaring moeten gaan opdoen en punten verdienen natuurlijk om eventueel verder te bouwen aan de internationale carrière.
 

Olympische Spelen van Tokyo….. een doel?

463 Jeroen1Mathias2Dromen mag, dus dromen ze een beetje van Tokyo 2020, olympische spelen. Voorlopig is dit het enigste buitenlands tornooi en richten zij zich verder volkomen op de zaal waar ze, met Amigos-Van Pelt volleybalteam hier en daar proberen te stunten en mooie wedstrijden willen brengen.
We hopen alvast op een nieuwe deelnemer aan de Olympische Spelen.
 

Fuiven in Ravels

vr feb 03 @21:00 -
So you think you can drink 3.0
za feb 04 @21:00 -
Tuinfestival Afterparty
za feb 11 @21:00 -
Tropical Party 2017
vr feb 24 @20:30 -
Foute Party met " Soulbrothers"
za feb 25 @20:00 -
Alaaf Party
za mrt 11 @20:00 -
Tuinfestival Kroegentocht
za mrt 11 @20:00 -
Final Destination 2017
za aug 12 @20:00 -
Tuinfestival
© RAWEPO.BE

RAWEPO Cookie Policy