ma, Apr 24, 2017
Text Size

De Boekhouderij

Heraanleg kruispunt Weelde-Statie start al op 17 mei.

heraanleg kruispunt weelde statie

We kregen zonet het welgekomen bericht dat AWV op 17 mei zal starten met de heraanleg van het kruispunt van Weelde-Statie.
Ondanks de negatieve geruchten zal er dan toch snel werk gemaakt worden van de verbetering van de veiligheid van het kruispunt.
De communicatie naar ondernemers uit de buurt van Weelde Statie zal volgende week gebeuren en de werken worden verwacht te worden opgeleverd voor het bouwverlof.
Dit is alleszins goed nieuws voor de mensen van Weelde-Statie die al enkele jaren wachten op deze heraanleg. Hopelijk krijgen de aannemers enkele weken mooi weer zodat de termijn van het bouwverlof kan worden gehaald.
 

Kruispunt uit Module 13 gelicht.

Dat kan begonnen worden met de aanleg van het kruispunt is uiteindelijk te danken aan het feit dat het kruispunt zelf uit de beruchte MODULE 13 is gelicht na aandringen van diverse partijen die dit dossier eindelijk eens wilden afwerken. Het kruispunt werd dus een deeldossier dat onafhankelijk van Module 3 werd herbekeken. Het einde van de lijdensweg is eindelijk in zicht.
 
kruispunt ws
 

Fuiven in Ravels

vr apr 28 @21:00 -
Six On Fire
za juni 24 @19:00 -
Het derde FARMFESTIVAL
za juli 29 @16:00 - 03:00AM
Parkingrock 2017
za aug 12 @20:00 -
Tuinfestival
© RAWEPO.BE

RAWEPO Cookie Policy