do, Apr 27, 2017
Text Size

De Boekhouderij

Ravels hield stil protest uit bezorgdheid en verontwaardiging tegen aanslepende oorlog in Syrië.

 RAW syria protest
Iedereen ziet, of hij het nu wil of niet, het dagelijkse geweld tegen de burgers in Syrië. Je kan er niet ongevoelig voor blijven.
Jes De Vriendt uit Ravels Eel kon het niet langer aanzien en riep in het weekend op tot een stil protest.
 

Klein groep actievoerders voor laat aangekondigde actie.

RAW jesRadio 2 had gehoor gekregen van de protestactie en was ook ter plaatse op het Ravelse Kerkplein om 18:00 gisterenavond.
Enkele deelnemers aan de protestactie kregen een microfoon onder de neus geduwd en konden aan de reporter hun bezorgdheid en verontwaardiging ventileren.
Jammer genoeg was het kort dag voor de actie. Initiatiefneemster Jes had deze pas op zaterdagavond kenbaar gemaakt wat natuurlijk meebrengt dat de opkomst eerder aan de magere kant was. Het tijdstip was ook niet echt haalbaar voor vele mensen.
Toch was Jes optimistisch gestemd: “ Niets doen was voor mij geen optie, ik kon bij al deze ellende niet in mijn zetel blijven zitten en toekijken. Zelfs al waren we maar met z’n drie geweest, dat was al voldoende... dat was al een succes Ik weet ook dat we niks aan die ellende in Syrië en Aleppo kunnen doen met deze actie maar het laat ons tonen dat dit niet langer kan duren. Hier moet een eind aan komen. Ik ben alle mensen die hier aanwezig zijn dankbaar voor hun bezorgdheid die we samen kunnen delen door dit samenzijn.” 
 

PUB BANNER-_ZIJKANTPOPUP

 

Fuiven in Ravels

vr apr 28 @21:00 -
Six On Fire
za juni 24 @19:00 -
Het derde FARMFESTIVAL
za juli 29 @16:00 - 03:00AM
Parkingrock 2017
za aug 12 @20:00 -
Tuinfestival
© RAWEPO.BE

RAWEPO Cookie Policy