wo, Apr 26, 2017
Text Size

De Boekhouderij

Voorstelling en teambuilding voor de Antwerp-Banjul Challenge in Poppel.

cordbBinnenkort start Cor de Bresser alweer met zijn karavaan avonturiers aan de start voor de Antwerp-Banjul Challenge.
Zaterdag kwamen de deelnemers van de challenge kennismaken met elkaar op de Poppelse Tulderheyde, de eerste ... zeg maar "teambuilding" van de teams onderling.

Lees meer: Voorstelling en teambuilding voor...

Cor de Bresser alleen onderweg naar huis vanuit Afrika.

zandWe hebben al enkele malen de Banjul Challenge, georganiseerd door Cor de Bresser uit Poppel, in de kijker geplaatst met  zijn rally voor de goede doelen in Gambia.

Op 23 oktober kwam de karavaan uit Poppel veilig aan in Gambia. Een dag later zat Cor mee aan in een live TV uitzending over deze toch steeds weer opzienbarende gebeurtenis in de ogen van de mensen in Gambia. 

Lees meer: Cor de Bresser alleen onderweg...

Cor de Bresser ondertussen in hartje Afrika met de Banjul Challenge.

banjul
Het is ondertussen al even geleden dat de Banjul Challenge op gang werd getrokken in Antwerpen.
Op 4 oktober liet Cor De Bresser ons Vlaamse landje achter zich om met een selecte groep geprepareerde wagens aan de jaarlijkse humanitaire rally te beginnen. Er waren net voor de start werd gegeven nog enkele annuleringen omwille van de ebola dreiging maar ondertussen is de karavaan zonder noemenswaardige problemen in Mauretanië aanbeland.

Lees meer: Cor de Bresser ondertussen in...

Antwerpen Banjul Challenge zaterdag weer van start met Poppelse organisator.

2014-08-31 10.11.36Rally voor goede doelen in Gambia klaar voor vertrek. Zaterdag 4 oktober om 11.30 uur gaat de jaarlijkse Antwerpen Banjul Challenge weer van start aan de Waalse Kaai in Antwerpen. Voor Cor De Bresser uit Poppel de zoveelste keer als organisator.... met dit keer de dreiging van ebola als extra uitdaging.

Lees meer: Antwerpen Banjul Challenge...

Fuiven in Ravels

vr apr 28 @21:00 -
Six On Fire
za juni 24 @19:00 -
Het derde FARMFESTIVAL
za juli 29 @16:00 - 03:00AM
Parkingrock 2017
za aug 12 @20:00 -
Tuinfestival
© RAWEPO.BE

RAWEPO Cookie Policy