za, Jan 21, 2017
Text Size

Tavernedag bij Lenig & Gezwind

LGR Tavernedag affiche 2017 002

De Plankeniers presenteren "Vleermuizenissen".

vleermuizenissen

De Plankeniers spelen "VLEERMUIZENISSEN" op 4-8-10-11-12 februari in GC De Wouwer
 

2017 is voor De Plankeniers een feestjaar!

We vieren dit jaar onze 40e verjaardag en willen er meteen goed invliegen. En dat doen we meteen met een dolkomisch stuk in een regie van Stijn Van De Wiel: VLEERMUIZENISSEN.
We spelen dit keer op 4-8-10-11-12 februari in De Wouwer.
Op 4 februari is het première om 20u met een leuke afterparty (met DJ's The Pink Flamingo's), op woensdag 8 februari om 20u.
Op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari is het theatercafé om en op zondagnamiddag 12 februari een gezellige matinée om 14u.
 

Het verhaal:

alle collega's van de firma BLIK-IT worden door hun directeur verplicht om aan een teambuilding annex overlevingstocht deel te nemen, dit om de maturiteit van de werknemers te laten ontplooien. Door de felle regen zijn ze verplicht te schuilen in een grot, maar na een aardverschuiving is de terugweg geblokkeerd.
Gedurende het ganse weekend zijn ze van de buitenwereld afgesloten en komen kleine en grote wrijvingen naar boven. Wie bij ons de smaak te pakken had van de Fromavachecremes, zal ook hier zeker weer een geweldige avond beleven!
Voor ons is het de 56e productie die we op de planken zetten, sinds onze oprichting in 1977. We speelden in februari 1978 onze eerste opvoering met Een buitenkansje, een blijspel in 3 bedrijven in een regie van Fons Van Asten. De regie is dit keer in handen van Stijn Van De Wiel, een professioneel theatermaker uit Turnhout.
Staan op de planken: Marie Luyckx, Floor Leemans, Mies Leemans, Lut Van Hees, Leen Vosters, Nore Van Riel ,Soetkin Maes, Sander Lauwerysen,Gunter Van Hoye en Frank Van Dun. Een topcast voor een topstuk !
Reserveren kan je via de Wouwer, op de website www.dewouwer.be telefonisch op 014/65.21.55 of 014/65.48.65
Alle informatie kan je ook terugvinden op onze Facebookpagina of onze website: www.deplankeniers.be
 

PUB BANNER-_ZIJKANTPOPUP

 
 

Kaartprijskamp OKRA Weelde-Statie

okra kaartprijskamp jan2017

PUB BANNER-_ZIJKANTPOPUP

Zingende zaag haalt STASH naar Ravels-Eel.

Stash

 

KLIK OP DE AFFICHE VOOR DE MONSTERHIT "SADNESS" ALS GEHEUGENSTEUNTJE .....

© RAWEPO.BE

RAWEPO Cookie Policy