do, Mar 30, 2017
Text Size

De Boekhouderij

Verkoop project Ravelaar start binnenkort.

ravelaar
Aan de Onze Lieve Vrouwenstraat in Ravels, tussen de Hoefstraat en het Hoogven in, worden huizen gebouwd.
Tegen hele betaalbare prijzen’, zegt makelaar Karen Woestenborgh die namens Hillewaere Vastgoed & Advies kantoor in Poppel houdt. 
 

Ravelaar.

Het nieuwbouwproject krijgt de naam Ravelaar en zal elf afgewerkte woningen en vijf bouwgronden tellen. Aanstaande zaterdag (17 december 2016) is in café Van Dun aan de Vooreel 49 in Ravels-Eel een info(mid)dag. Van 13.00 tot 18.00 uur. 
 
Mensen die op zoek zijn naar een (te bouwen) huis, hebben waarschijnlijk al de Hillewaere-uitnodiging ontvangen. Daarop staat een link waarop je je aanwezigheid kan melden. ‘Maar dat is niet per se nodig’, voegt Karen eraan toe. ‘Mocht je het op het laatste moment toch iets meer over de Ravelaar willen weten en je niet hebben ingeschreven dan ben je toch van harte welkom. In samenwerking met Café Van Dun zorg ik ervoor dat niemand met lege handen naar huis gaat.’ 
 

Moduleerbare woningen

Hillewaere staat in de regio bekend als een makelaarskantoor in de duurdere sector van het onroerend goed. Met de Ravelaar mikt Hillewaere op een koperspubliek voor wie de financiële drempel minder hoog moet zijn. De plannen zijn door Vanhalme Invest en Stadsimmo ontwikkeld. Zij hebben vooral de aandacht gelegd op de verschillen in woonbehoeften. De woningen zouden kunnen meegroeien aan de ontwikkeling of veranderingen binnen een gezin. Kopers mogen zelf bepalen hoe hun huis wordt ingedeeld. Het nieuwbouwproject bestaat uit drie half open en acht geschakelde woningen. De bouwgronden worden uiteraard ingevuld door de kopers zelf. De prijzen van de nieuwbouwhuizen liggen (exclusief kosten) vanaf 251.00 euro. 
Meer info vind je op www.hillewaere.be of is te verkrijgen via Karen Woestenborgh (014-650808 of 0485-669319. 
 
ravelaar plattegrond
 
 
 
 

PUB BANNER-_ZIJKANTPOPUP

Fuiven in Ravels

za apr 01 @21:00 -
MEGA Apres Ski Party
za apr 15 @20:00 -
Exotic Dancenight 2.0
za juni 24 @19:00 -
Het derde FARMFESTIVAL
za juli 29 @16:00 - 03:00AM
Parkingrock 2017
za aug 12 @20:00 -
Tuinfestival
© RAWEPO.BE

RAWEPO Cookie Policy