vr, Apr 28, 2017
Text Size

De Boekhouderij

feSsstival: [cultuur van de stilte ]

fessstival
Stilbetreden paden op zondag 25 oktober van 13.00 tot 17.00 uur. 
Wandel of fiets je graag samen in het groen langs trage wegen? Snak je ook naar rust na een drukke week? Dan is feSsstival voor jou. Je kan kiezen tussen drie wandel- en fietstochten die vertrekken vanuit bijzondere plekken in Arendonk, Ravels en Oud-Turnhout. 
 
Onderweg trakteren we je op wat animatie. De drie tochten leiden naar de voormalige taverne Burcht Hertog Jan aan de vaart. Daar kan je verpozen met een streekdrankje of -hapje. Speciaal voor deze dag is de pont weer in dienst. 
Ook Pol Goossen zal er bij zijn. Naast acteur en vooral bekend als Frank van ‘Thuis' is hij een fervent dieren- en natuurliefhebber. Maar wist je dat hij ook iets heeft met stilte en rust? Hij deelt graag zijn stilte-ervaringen met ons. 
 

RAVELS

In Ravels vertrekt er een wandeltocht op maat van kinderen (2,5 km enkel) aan het Bezoekerscentrum Boshuis, Jachtweg 27
Voor een pittige wandeling van 5,1 km (enkel) kan je terecht in Oud-Turnhout en wie wil fietsen kan in Arendonk bij Talander vertrekken (15 km enkel).
 
Meer info:www.fessstival.be
Een organisatie van gemeenten Arendonk, Ravels, Oud-Turnhout en Vormingplus Kempen i.s.m. Het Stilteplatform, Hofke van Chantraine, het Boshuis, Natuurpunt Educatie, Talander en Waerbeke in het kader van [cultuur van de stilte]
 

Fuiven in Ravels

vr apr 28 @21:00 -
Six On Fire
za juni 24 @19:00 -
Het derde FARMFESTIVAL
za juli 29 @16:00 - 03:00AM
Parkingrock 2017
za aug 12 @20:00 -
Tuinfestival
© RAWEPO.BE

RAWEPO Cookie Policy