do, Apr 27, 2017
Text Size

De Boekhouderij

Inschrijven al mogelijk voor de Week van de Amateurkunsten 2017

 wak2017
Op zaterdag 6 en zondag  mei 2017 wordt in gemeentezaal De Brouwerij (onder voorbehoud vanwege geplande werken - alternatief is gemeentezaal Den Eel) een groepstentoonstelling georganiseerd voor alle (amateur)kunstenaars uit de gemeente Ravels.
Deze tentoonstelling gebeurt in het kader van de Week van de Amateurkunsten.
 

Bent u een amateurkunstenaar?

Jij bent een (amateur-)kunstenaar waarvan we graag zouden hebben dat je deelneemt. Wij hopen dan ook dat je je inschrijft. Dat kan tot en met maandag 20 maart 2017 bij de cultuurdienst van het gemeentehuis of online via www.dewouwer.be.
 
Voor meer informatie over de groepstentoonstelling kan je terecht bij de cultuurdienst, Gemeentelaan 60, 2381 Ravels, tel. 014 65 48 65, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

WEEK VAN DE AMATEURKUNSTEN!

De Week van de Amateurkunsten is een kunstweek voor en door iedereen die gepassioneerd is door kunst in de vrije tijd. Ze loopt van 28 april t.e.m. 7 mei 2017 en zet overal in Vlaanderen en Brussel de pracht van amateurkunst in de kijker. Dit jaar geven amateurkunstenaars het beste van zichzelf rond het thema “The Making of”.
 

"THE MAKING OF"

Dit jaar geven acteurs, fotografen, schilders, muzikanten, tekenaars, performers, schrijvers, zangers, filmmakers en dansers het beste van zichzelf rond het centrale thema “The Making of”. We leggen de focus op het creatieproces, het werk achter de schermen, op proberen, vernieuwen, ervaring opbouwen, de historiek van artistieke verenigingen en natuurlijk op de schoonheid van zelf een kunst te beoefenen in de vrije tijd.
 

promotiemateriaal wak2017GROOT, GROTER, GROOTST

Een creatieve of artistieke activiteit organiseren in het kader van “The Making of” is natuurlijk meer dan fantastisch, formidabel, subliem! Dit thema blijft echter optioneel. Om de WAK zo sterk mogelijk te maken en om het belang van amateurkunst zo hoog mogelijk in het vaandel te dragen, roepen we op om massaal deel te nemen aan de wak. De WAK wordt groter dankzij jullie inzet!
 

###  Taggen met #WAK2017

Tag al je foto’s op Facebook, Instagram, Twitter met #WAK2017 en wie weet reposten, regrammen of retweeten wij jouw toffe beelden op een van onze kanalen. Sharing is caring!
 

PUB BANNER-_ZIJKANTPOPUP

Fuiven in Ravels

vr apr 28 @21:00 -
Six On Fire
za juni 24 @19:00 -
Het derde FARMFESTIVAL
za juli 29 @16:00 - 03:00AM
Parkingrock 2017
za aug 12 @20:00 -
Tuinfestival
© RAWEPO.BE

RAWEPO Cookie Policy