vr, Apr 28, 2017
Text Size

De Boekhouderij

Verslag cultuurraad mei 2016.

verslagcultuurraad

Op 25 mei was er een vergadering van het dagelijks bestuur van de Ravelse Cultuurraad.

Volgende punten stonden op de agenda.

 

** Samenstelling dagelijks bestuur **

Er hebben zich enkele kandidaat-bestuursleden aangemeld die verkozen kunnen worden op de algemene vergadering van 19 oktober 2016. Kandidaten kunnen zich nog steeds melden bij de voorzitter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

** Reacties gemeentebestuur **

Het college van burgemeester en schepenen overweegt om Welzijnsschakel Ravels te erkennen als welzijnsschakel en niet als cultuurvereniging.
 
Het advies over de toekenning van een opstartsubsidie aan Repaircafé en een volksspelensubsidie aan de Feestcomités Sint-Jan en Weelde-Station werd gevolgd.
 

** Erkennings- en projectaanvragen **

OTTP vzw heeft een erkenningsaanvraag ingediend, maar de cultuurraad vraagt zich af of een Trekker Trek een culturele activiteit is.
 

** Dorpsdichter **

De cultuurraad heeft de jury voor de aanstelling van een dorpsdichter aangesteld. De jury zal bestaan uit Jan Van Coillie, Dirk Janssen, Wim Paeshuyse, Renild Goris en Filip Hendrikx.
 

** Dorpspicknick **

De cultuurraad maakte praktische afspraken over de Dorpspicknick die plaatsvindt op zondag 14 augustus 2016 in de tuin van De Brouwerij en waarbij De Zingende Zaag zal optreden.
 

** Cultuurprijs Ravels **

Er wordt opgeroepen om muzikanten en muziekgroepen te nomineren voor de Cultuurprijs die op woensdag 19 oktober 2016 in De Wouwer zal uitgereikt worden.

Fuiven in Ravels

vr apr 28 @21:00 -
Six On Fire
za juni 24 @19:00 -
Het derde FARMFESTIVAL
za juli 29 @16:00 - 03:00AM
Parkingrock 2017
za aug 12 @20:00 -
Tuinfestival
© RAWEPO.BE

RAWEPO Cookie Policy